تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۵
plusresetminus
حزب الله: بررسی جداول و نمودارهای رسمی نرخ ابتلا در سراسر ایران نشان می‌دهد که پایتخت اکنون به وضعیت نگران کننده‌ای رسیده و در برخی از مراکز استان رشد ابتلا به بیش از ۱۷ درصد رسیده است.
۰
کد مطلب : ۲۵۱۲۸۸
آخرین اخبار کرونا در ایران| تهران به وضعیت نگران کننده‌ای رسید / سومین بیمارستان اراک هم تکمیل ظرفیت شد
به گزارش شبکه خبری تحلیلی حزب الله ، با انتشار آمارهای روزانه وضعیت همه‌گیری کرونا از سوی وزارت بهداشت شیب تند صعودی آمارها بعد از تعطیلات نوروز تاکیدی براین واقعیت بود که باید منتظر وضعیت‌های بحرانی و خاص در کشور باشیم.
از همان روزهای آخر هفته دوم فروردین مسئولان بهداشت و درمان یکی پس از دیگری به موضوع اهمیت رعایت پروتکل‌ها و توجه به محدودیت‌های کرونایی اشاره داشتند و خبر از این دادند که اگر شرایط و نرخ ابتلا با همان روند ادامه داشته باشد روزهای سیاه کرونایی در پایان فروردین 1400 در انتظار است که نهایتا انتشار آمار 25 فروردین 1400 از سوی وزارت بهداشت مُهر تاییدی براین واقعیت زد.
در این آمار رسیدن به قله ابتلا روزانه بیش از 25 هزار نفر و همچنین ثبت اولین رکورد نرخ فوتی در سال جدید نشان داد که اوضاع روز به روز نگران کننده‌تر می‌شود و اگر مردم به کمک کادر درمانی نیایند و دوباره مثل بهار گذشته به موضوع رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه نداشته باشند شاید ویروس منحوس که اکنون به تعبیر سعید نمکی وزیر بهداشت افسارگسیخته شده سونامی مرگ در ایران بپا کند.
نگاهی گذرا به موضوع تغییر رنگ شهرستان‌ها در دوران همه‌گیری کرونا از ابتدای فروردین 1400 تا هفته سوم همین ماه نشان می‌دهد که این تغییر معنادار با درنظر گرفتن ورود ویروس جهش یافته انگلیسی به ایران یکی پس از دیگری شرایط شهرستان‌ها را به سمت بحرانی شدن و همان سیاهی که قبلا کارشناسان هشدار داده بودند هدایت کرده و ممکن است در برخی نقاط به نوعی عامل شکست تلاش بیش از یکسال کادر درمانی بشود.
به هرحال پیگیری آخرین وضعیت شیوع بیماری در نقاط مختلف کشورمان هم حکایت از آن دارد که 295 شهرستان قرمز و 99 شهرستان نارنجی هستند و همچنین 45 شهرستان در وضعیت زرد و 9 شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بر پایه همین آمارها در 24 ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان 3.6 درصد  و به همین تناسب، «نرخ بهبود» 96.4 درصد تعیین شده که درصورت ادامه شرایط فعلی احتمالا باید منتظر اعداد و ارقام شگفت‌انگیزی در این دوبخش در روزهای آینده باشیم.

تهران به سمت وضعیت سیاه کرونایی باسرعت در حرکت است
در چنین شرایطی دقت آمارها و همچنین تحلیل شرایط فعلی از سوی مسئولان نظام بهداشت و سلامت کشورمان نقش کلیدی و قابل توجهی در به دست گرفتن دوباره افسار ویروس منحوس بازی می‌کند، اما ظاهرا پاشنه آشیل این اتفاق همراهی و همکاری مردم بخصوص در کلانشهرهایی مثل پایتخت غیرقابل انکار است تاجایی که سعید نمکی وزیر بهداشت دو روز قبل رسما اعلام کرد مردم همراهی نکنند فاجعه خواهیم داشت.
این اظهار نظر وزیر بهداشت درست زمانی مطرح شد که در روز دوم آغاز تعطیلی 10 روزه آمار جابجایی مسافران متروی پایتخت عدد 800 هزار نفر را نشان داد که انتشار آن نه تنها تعجب مسئولان بهداشت و درمان بلکه بسیاری از کارشناسان را هم به همراه داشت، چون انتشار این آمار از مترو به عنوان یکی از کانون‌های اصلی دست به دست شدن ویروس کرونا می‌تواند فاجعه‌ای نگران کننده به همراه داشته باشد.
دقیقا از همان روز که آمار 800 هزار نفری مطرح شد دیدیم یکباره تعداد مراجعه‌های سرپایی در پایتخت به ارقام قابل توجهی یعنی 5000 هزار نفر رسید و نتیجه تست نیمی از آنها مثبت اعلام شد. نتیجه‌ای زنگ هشدار روزهای سیاه کرونایی در کلانشهر تهران را به صدا در آورد.
این روند اگرچه در پایتخت نگرانی‌های عمده‌ای ایجاد کرد اما  برخی از استان‌ها مثل البرز، قم، اصفهان، مازندران و گیلان نیز با روند صعودی نرخ ابتلا مواجه شدند و گروهی از کارشناسان براساس مدل‌های قبلی نرخ ابتلا رسما اعلام کردند که روزهای سیاه تنها به تهران ختم نمی‌شود بلکه نگرانی در سراسر ایران وجود دارد چون نرخ ابتلا در بسیاری از استان ها اکنون فراتر از 17 درصد شده است.
ابتلای 14 کودک نیشابوری به ویروس منحوس
به گزارش خبرگزاری تسنیم از  نیشابور، قاسم مشارموحد صبح امروز در نشستی خبری اظهار داشت: یکی از اولویت‌هایی که با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در نظر است واکسیناسیون کادر درمان است که در این راستا 40 درصد کادر درمانی نیشابور نیز واکسینه شده‌اند.
معاون درمان علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: در حال حاضر براساس نرم افزار ماسک، نیشابور در وضعیت قرمز کرونایی است و روند بستری شدگان نیز افزایش پیدا کرده است.
مشار موحد تصریح کرد: آمارها بیانگر این است که میزان مراجعان بسیار افزایش پیدا کرده و نتیجه تست‌های مثبت کرونا نیز روند افزایشی داشته و باید میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیش از پیش شود.
وی گفت: کرونای انگلیسی در قیاس با کرونای نوع چینی قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و میزان درگیر شدن افراد با این ویروس بسیار سریع است.
مشار موحد ادامه داد: این ویروس گروه سنی اطفال را نیز به شدت درگیر می‌کند و آمار و ارقام و مشاهدات حاکی از این است که این ویروس محدود به هیچ رده سنی نیست.
وی بیان کرد:  در حال حاضر آمارها حاکی از است که 14 کودک زیر 14 سال و یک زن باردار مبتلا به کووید 19 در بیمارستان حکیم نیشابور بستری هستند.
معاون علوم پزشکی نیشابور خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش همه‌گیری این ویروس طرح بیماریابی از درب منزل را در دستور کار داریم تا مبتلایان سریع‌تر شناسایی شوند.
آمار قربانیان کرونا در سمنان به عدد 961 نفر رسید
 بر اساس اعلام آخرین آمار و ارقام مرتبط با بیماری کرونا در استان سمنان از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود از ابتدای شیوع این ویروس تا شبانه‌روز گذشته 31 هزار و سه نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از مجموع افراد مبتلا شده به کرونا در این استان تاکنون 961 نفر جان خود را از دست داده‌اند.
طی شبانه‌روز گذشته 341 مبتلای جدید به ویروس کرونا در استان سمنان شناسایی شده است و دو نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.
در حال حاضر در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی شهرستان‌های سمنان و شاهرود 428 نفر بستری هستند.
همچنین در شبانه‌روز گذشته 47 بیمار کرونایی نیز در سطح استان سمنان با بهبودی از بیمارستان مرخص شده‌اند.
هم‌اکنون شهرستان‌های سمنان، شاهرود و دامغان و همچنین گرمسار در وضعیت قرمز، مهدی‌شهر وسرخهو میامی در وضعیت نارنجی وآراداندر وضعیت زرد قرار دارد.
153 بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های یزد بستری شدند
ابراهیم سلمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به اینکه کرونا در استان روند رو به رشدی به خود گرفته است اظهار داشت: متاسفانه در طول روزهای قبل روند ابتلا به کرونا هر روز نسبت به قبل بیشتر شده است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد   با بیان اینکه بستری‌های مشکوک به کرونا در استان یزد، امروز  به 582 نفر رسیده است گفت: در حال حاضر از این تعداد، 92 نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند .
سلمانی با اشاره به سیر افزایشی کرونا در استان اظهار داشت: در شبانه روز گذشته، 153 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان پذیرش شدند.
وی تصریح کرد: از مردم خواهشمندیم بیماری کرونا را جدی بگیرند، شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و حضور در سطح شهر جدا خودداری کنند.
آمار بستری‌شدگان کرونایی در استان گیلان از مرز 1000 نفر گذشت
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان  صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیماری کرونا در استان گیلان همچنان در حال طی کردن سیر صعودی است.
آبتین حیدرزاده عنوان داشت: با اینکه کمی از سرعت صعودی بودن بیماری کرونا کاسته شده اما همچنان بیماری روند صعودی دارد.
حیدرزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر هزار و 50 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان گیلان بستری هستند و 220 نفر در 24 ساعت گذشته به این آمار افزوده شده‌اند.
 وی تصریح کرد: بیماران سرپایی کرونایی نیز همچنان آمار زیادی دارند که آن‌ها به مراکز سرپایی مراجعه می‌کنند؛ بیماری کرونا همچنان به شکل قرمز در استان در حال جریان است.
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان درباره علل وضعیت قرمز استان گفت: اگر افراد مستعد بیماری در فضای باز و یا بسته به مدت بیش‌از 15 دقیقه در تماس با هم باشند امکان انتقال به بیماری کرونا افزایش می‌یابد.
 وی با بیان اینکه مثل گذشته اکثر بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های گیلان بر اثر دورهمی‌ها و تجمعات است افزود: از مردم خواهش می‌کنیم که زدن ماسک را فراموش نکرده همواره از تجمعات دوری کنند.
 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر اینکه افراد تنها برای امور ضروری از منزل خارج شوند عنوان داشت: همچنین از مردم تقاضا داریم جدا از برگزاری مراسم افطاری خودداری کنند.
موارد بستری کرونا در گلستان از مرز 600 نفر گذشت
با اینکه حدود یک هفته از اعمال محدودیت‌های سراسری کرونایی در شهرهای قرمز و نارنجی می‌گذرد اما تعداد مبتلایان همچنان رو به افزایش است.
طبق بررسی‌های وزارت بهداشت قبل از نوروز 1400، گلستان یکی از استان‌هایی بود که کمترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از آن گزارش شده بود.
همان زمان خطر جدی اوج گیری دوباره کرونا در سایه بی خیالی برخی مردم و بی عملی مسئولان از سوی برخی رسانه‌ها گوشزد شد اما جدی نگرفته نشد تا اینکه این تصور برای مردم به وجود آمد که کرونا به روزهای پایانی خود رسیده است.
با اینکه روند شیوع کرونا در ماه‌های آخر پارسال، شیب نزولی را طی می‌کرد با اتفاقاتی که رخ داد و شلوغی‌های بازار شب عید، حضور مسافران غیربومی و مسافرت‌هایی که برخی شهروندان به سایر استان‌های کشور داشتند و همچنین دیدوبازدیدهای نوروزی، آتش کرونا بار شعله‌ور شد.
حالا در مدت تقریباً دو هفته تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی استان از 180 نفر به 612 نفر رسیده است و این خطر وجود دارد در روزهای آینده شرایط سختی را تجربه کنیم.
طبق اعلام سخنگو و مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی استان در حال حاضر 612 بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که نسبت به روز قبل آن 21 نفر بیشتر شده است.
علی متکی گفت: 79 نفر از این بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و 32 نفر آنان نیز حال وخیمی داشته و زیر دستگاه ونتیلاتور قرار دارند.
وی درباره آخرین رنگ بندی کرونایی شهرهای استان نیز بیان داشت: 7 شهرستان شامل بندرگز، کردکوی، گرگان، آزادشهر، مینودشت، گالیکش و گنبدکاووس در شرایط قرمز کرونایی به سر می‌برند.
متکی اضافه کرد: وضعیت در شهرستان‌های بندرترکمن، علی آبادکتول، رامیان، کلاله و آق قلا نیز نارنجی است و شهرستان‌های گمیشان و مراوه تپه در شرایط زرد کرونایی هستند.
وی با اشاره به افزایش روند ابتلا به کرونا در استان از مردم خواست از حضور در تجمعات به شدت خودداری کنند، ماسک بزنند و تا حد امکان از خانه خارج نشوند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین از تشدید نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داده و گفته گشت‌های مشترک کارشناسان و بازرسان بهداشت به همراه بازرسان اصناف و فرمانداری گرگان در حال انجام است و با متخلفان برخورد می‌شود.
وی گفت: میوه فروشی‌ها، نانوایی‌ها، رستوران‌ها، گیم‌نت‌ها، بنگاه‌های مشاور املاک و غیره و حتی کارگزاری‌های تأمین اجتماعی در روزهای گذشته مورد بازدید قرار گرفتند و به متخلفان تذکرات لازم داده شد و در برخی موارد نیز واحدهای متخلف پلمب شدند.
طبق گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان روزهای سختی در پیش است و در صورت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی تعداد بیماران بستری در روزهای آینده به بیش از یکهزار نفر خواهد رسید و اتفاقات تلخ زمستان 98 باردیگر تکرار خواهد شد.
شمار بیماران بستری  آی‌سی‌یو در استان هرمزگان افزایش یافت
 هرمزگان وارد موج جدید کرونا شده و روزانه بر افراد مبتلا، بستری و بدحال افزوده می‌شود. 
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در شبانه روز گذشته مجموعا با توجه به تست‌های اخذشده تعداد 111 بیمار جدید کرونایی در سطح استان شناسایی و بستری شدند. 
وی افزود: ما در هرمزگان از آغاز این بیماری 209 هزار و 962 است از مردم گرفته‌ایم که 1689 تست در شبانه روز گذشته گرفته شده است. 
دکتر فاطمه نوروزیان گفت: در حال حاضر 386 بیمار در بیمارستان‌های استان‌ بستری شده‌اند که از این تعداد 62 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه قرار دارند. 
وی تصریح کرد: متاسفانه روند ابتلا در سطح استان بالا بوده و میزان افراد بدحال رو به افزایش است به نحوی که در حال حاضر در بخش مراقبت‌های ویژه 12 بیمار بدحال بستری هستند که وضعیت آنها وخیم است. 
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در بک روز گذشته متاسفانه باز هم شاهد مرگ 2 بیمار مبتلا به کرونا بودیم که شامل یک زن 68 ساله در حاجی‌آباد و یک زن 72 ساله در پارسیان است. 
وی افزود: در مجموع تعداد افراد جان باخته بر اثر این ویروس در استان هرمزگان به رقم 1085 نفر رسید. 
نوروزیان تاکید کرد: بخش قابل توجهی از بیماران شامل 5071 نفر در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر می‌برند که به نسبت بیماران بستری وضعیت بهتری دارند. 

روند افزایشی آمار بیماران کرونایی در همدان ادامه دارد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، روند مراجعه بیماران تنفسی و نیاز به بستری در بیمارستان‌های استان افزایشی است و خطر کمبود تخت و امکانات بیمارستانی بیماران را تهدید می‌کند.
وضعیت کرونا در همه شهرستان‌های استان بحرانی است و بیشتر بخش‌های بیمارستان‌ها به بستری و درمان بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.
موج چهارم بیماری از هفته گذشته آغاز شده و زمان پایان آن وابسته به رفتار مردم و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روزهای آینده است.
دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان از روند افزایشی بیماران کرونایی نیاز به بستری در استان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و 125 بیمار تنفسی و مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.
وی با بیان اینکه روزانه 140 بیمار جدید بستری به بیماران کرونایی افزوده می‌شود تصریح کرد: تعداد مراجعان سرپایی نیز نسبت به اوایل فروردین ماه پنج برابر شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه پس از تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های سینا، فرشچیان و شهید بهشتی، بیماران را در بیمارستان آتیه تامین اجتماعی همدان بستری کردیم گفت: در حال هماهنگی با بیمارستان ارتش برای استفاده از ظرفیت این بیمارستان هستیم.
ابراهیمی با اشاره به اینکه بسیاری از مراجعان و بیماران کرونایی از اعضای یک خانواده هستند تصریح کرد: در این شرایط  بحرانی مردم باید دورهمی‌‌ و مهمانی‌ها را تعطیل کرده و شیوه‌نامه‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند.
وی افزود: در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم فضای جدیدی در بیمارستان‌های استان ایجاد کنیم برای روزهای آینده با کمبود تخت مواجه می‌شویم.
158 مبتلای جدید به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شد
سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: بر اساس آمار آزمایشگاهی تا صبح امروز با شناسایی 158 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان، شمار مبتلایان سیستان و بلوچستان به 29 هزار و 997 نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تاکنون در مجموع یک هزار و 210 نفر از مردم استانی که به کرونا مبتلا بوده‌اند با وجود دریافت خدمات درمانی استاندارد در مراکز بهداشتی و درمانی سطح استان جان خود را از دست داده‌اند.
وی با ابراز تاسف از آمار رو به رشد شیوع کرونا در سطح استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 64 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که بیشترین تعداد در میان سه محدوده دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر مربوط به محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
تخت‌های بستری برای بیماران کرونایی استان بوشهر به 700 تخت افزایش یافت
سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با اشاره به اینکه روزانه 100 بیمار بد حال در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر بستری می‌شود اظهار داشت: اکنون تعداد بیماران بستری بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر به مرز 500 نفر رسیده است.
دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از راه‌اندازی بخش درمان سرپایی بیماری کرونا در بیمارستان شهدای هسته‌ای بوشهر خبر داد و افزود: روند بیماران بستری و مبتلایان رو به افزایش است که تنها راه ممکن همکاری مردم در رعایت پروتکل بهداشتی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تعداد تخت‌های بستری کرونایی استان بوشهر را 500 تخت دانست و بیان کرد: اکنون افزون بر 85 درصد این تخت‌ها اشغال است که برای گسترش تخت‌های بستری اقدامات مهمی اجرا شده است.
کشمیری از افزایش تخت‌های بستری خبر داد و تصریح کرد: با همکاری همه بخش‌ها ظرفیت تخت‌های بستری برای بیماران کرونایی استان بوشهر به 700 تخت افزایش یافت.
وی افزود: با توجه به روند شیوع بیماری کرونا و افزایش بیماران تا ایجاد یک‌هزار تخت بستری بخش کرونایی بیمارستانی برنامه‌ریزی شده است.
شرایط قم در مواجهه با کرونا هرروز بدتر از دیروز
به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، شرایط استان قم بعد از 13 فروردین و همزمان با پایان تعطیلات نوروز در مواجه با بیماری کرونا به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، روندی آسانسوری به خود گرفته است و میزان بستری‌های روزانه به بیش از 75 نفر حداقل بیمار در روز رسیده است.
در آخرین وضعیت اعلامی در روز بیست و پنجم فروردین‌ماه تعداد 85 بیمار با علائم کرونا توسط مراکز بهداشتی پذیرش‌شده‌اند که از این تعداد 78 نفر در مراکز درمانی بستری‌شده‌اند.
فقط خبر خوش امروز را می‌توان پیشی گرفتن میزان ترخیصی بیماران دانست، جایی که 85 بیمار بعد از بهبودی نسبی از مراکز درمانی قم ترخیص شده‌اند و متأسفانه در این بازه زمانی سه نفر از همشهریان قمی فوت کردند.
در حال حاضر 483 بیمار در بیمارستان‌های قم بستری هستند که بیماران بدحال آنان 91 نفر است.
گفتنی است در 24 ساعت گذشته 1206 مورد تست روزانه از مشکوکین ابتلا به ویروس کرونا در قم انجام پذیرفته که 185 مورد از این تست‌ها مثبت اعلام‌شده است.

نیروهای مردمی چهارمحال و بختیاری به کمک کادر درمان می‌روند
حجت الاسلام والمسلمین عابدین‌کاظمی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شهرکرد ، اظهار داشت: مرحله سوم طرح جهاد یاری‌رسانی در استان به جهت درخواست علوم پزشکی و کمبود نیروی انسانی در کادر درمان و کثرت بیماران کرونایی در حال اجرا می‌باشد، به دلیل آموزش‌ در مراحل قبل این طرح نیروها و داوطلبین جهادی نیازی به آموزش دوباره ندارند.  
مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: داوطلبین و علاقه‌مندان به کار جهادی و کمک به کادر درمان می‌توانند عدد 15 را به شماره پیامک 5000515153 ارسال نمایند و لینک ثبت نام خود را جهت کمک به کادر درمان، بیماران و ارائه سوابق خود دریافت کنند. همچنین شرایط خاصی برای ثبت نام داوطلبین وجود ندارد.
مسئول قرارگاه مردمی مدافعان سلامت استان چهارمحال و بختیاری، تصریح کرد: در نشستی که با مسئولین دانشگاه علوم‌پزشکی و نیروهای جهادی در استان برگزار شد، بنابر این شد که نیروها در حد توان خود کمک‌رسانی و اطلاع رسانی به نیروهای دیگر را داشته باشند.
کاظمی‌نیا عنوان کرد: همچنین در بروجن و لردگان نیز یک تیم برای فعالیت و حضور در مراکز درمانی آماده فعالیت است، مقدمات کار نیز در استان در حال انجام است و امیدواریم تا آخر هفته یعنی روز جمعه کارهای اولیه و تکمیلی تعدادی از نیروهای داوطلب انجام شود.
وی افزود: با توجه به شرایط ویژه و سخت در ماه مبارک رمضان برای هر بخش به 40 نیروی جهادی در طول روز نیاز وجود دارد، این افراد هرکدام در یک شیفت از ساعت 10 صبح تا 1 بعدازظهر یا 16 تا 21 مشغول به فعالیت خواهند بود. در شهرکرد نیز به جز فرخشهر، 4 بخش از آقایان در بیمارستان هاجر و کاشانی درگیر هستند و بخش بانوان نیز بیشترین درگیری را دارد، در بروجن و لردگان نیز هرکدام دو بخش درگیر هستند، نیروهای جهادی اعلام آمادگی کردند و مقدمات کار درحال انجام است.
مسئول قرارگاه مردمی مدافعان سلامت استان با اشاره به فراخوان نیروهای جهادی برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی، تاکید کرد: این نیروها در دو بخش درمانی و فرهنگی جهت خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی و کادر درمان درحال فعالیت هستند. در بخش فرهنگی مددکاران اجتماعی و مشاوران با ارتباط گرفتن با بیماران از بی‌قراری‌های آن‌ها نسبت به نداشتن همراه کم می‌کنند و کمک مهمی به کادر درمان می‌شود.
وی گفت:همچنین 50 الی 60 نفر هر بخش در مرحله قبل در دو شیفت و 8 ساعت کار در طول شبانه روز برای کمک به کادر درمان و بیماران کرونایی اقدام کردند که حضور پرشور این نیروها باعث انگیزه شد. در حال حاضر نیز وضعیت استان در رنگ بندی قرمز است، و کمک رسانی مجددا باید انجام شود.
مسئول جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری در  پایان خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع مجدد ویروس منحوس کرونا و وضعیت قرمز استان این طرح با هدف کمک به بیماران کرونایی و کادر درمان در موج چهارم کرونا با حضور نیروهای جهادی استان انجام می‌شود.
  تکمیل سومین بیمارستان کرونایی اراک
سیدمحمد جمالیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک اظهار داشت: متاسفانه موج چهارم کرونا به قدری سنگین است که تمامی مراکز درمانی  را تحت تاثیر قرار داده و چه از نظر تجهیزات و چه از نظر نیروی انسانی با بحران‌های جدی روبرو هستیم ، بنابراین تقاضامندیم که دستگاه‌ها و سایر ارگان‌ها به پا خیزند و به کمک دانشگاه بیایند چراکه دانشگاه همه آنچه را که در دست توان داشته است، همگی را با اخلاص به پای کار آورده و اکنون با دست خالی در حال جنگ با این اپیدمی هستیم.
رئیس علوم پزشکی اراک در ادامه گفت : بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کرونا ویروس 538 مورد جدید ابتلا در 24 ساعت گذشته شناسایی شده که بدین ترتیب تعداد موارد مبتلا به کرونا ویروس از زمان شیوع این ویروس تا کنون به 46 هزار و 257 نفر رسیده است
وی افزود: از تعداد 538مورد جدید در استان 140 نفر از بیماران در بیمارستان‌های استان بستری شده اند که تحت مراقبت قرار دارند و خدمات تخصصی درمانی را دریافت می‌کنند،  398مورد از بیماران جدید که شناسایی شده‌اند نیز به صورت سرپایی بوده‌اند که تا زمان منفی شدن جواب آزمایش و درمان نهایی در منزل قرنطینه شده‌اند.
جمالیان ادامه داد در این مدت 9 مورد فوتی در اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی گزارش شده است که بر این اساس تعداد فوتی‌ها به هزار و 588 نفر رسیده است.
رئیس علوم پزشکی اراک اضافه کرد: متاسفانه بیمارستان سوم نیز در اراک تکمیل شده و ما به غیر از بیمارستان ولیعصر(عج) جای دیگری برای بستری بیماران نداریم و تنها راه ممکن برای خروج از این بحران رعایت مردم و اصناف است تا در این روزهای سخت شاهد از دست دادن عزیزانمان نباشیم.
خبر درحال تکمیل است ....

 
منبع : تسنیم
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین